Deze site heeft een gedaanteverandering ondergaan. Eerlijk gezegd vond ik de vorige versie er wel straks uitzien met vijf hoofdelementen waarvan het individuele beeld groter werd als je er met de muis op ging staan. Van dat strakke ontwerp bleef echter weinig meer over als je op een onderdeel klikte. Bovendien was het thema ook al enige tijd niet meer geüpdatet.

Dat was mede de reden dat ik enkele jaren geleden de blogs op deze site elders heb ondergebracht: Techyx.nl. Die site is min of meer de opvolger van FotoVideo.nu dat tijdens de samenwerking met Hardware.info een half miljoen pageviews per maand trok. Als eenpitter was het niet rendabel dezelfde content te blijven produceren, dus werd de site uiteindelijk onder een nieuwe naam een soort blog. Vandaar de beoogde verhuizing van de blog-items. Maar een lang verhaal kort is dat ik ervoor gekozen heb meer te gaan personaliseren. Een brede universele site past daar minder goed bij. Dus verhuisden een aantal oude blog-items weer terug naar deze site en werd tegelijkertijd het ontwerp flink onder handen genomen.

De nieuwe ambitie is om meer te gaan bloggen, over allerlei persoonlijke en (semi-)zakelijke onderwerpen. Eigenlijk zoals ik dat vele jaren terug ooit deed op X01.nl. Nu moet ik realistisch zijn – er zal hier niet dagelijks een nieuwe blog staan. Maar de frequentie zal wel vele malen hoger worden dan de voorgaande blogs. Die items die nu op de site staan betreft overigens een zeer kleine selectie van eerdere blogposts, want een groot deel was gedateerd of niet meer voorzien van beeld.

In de toekomstige blogs zal ik ingaan op persoonlijke zaken, zoals hoe ik terugkijk op ruim een jaar Apple Watch-gebruik, met wat voor nieuw online project ik bezig ben, welke nieuwe boekentitels er aankomen en welk bedrijf een – mijn inziens onterechte – juridische claim bij mij heeft uitstaan.

Dit delen? Graag! ☺