Over Jeroen Horlings

Hoe het ooit begon

Ik begon met schrijven tijdens mijn studententijd. Op internet en in het Engels, halverwege de jaren negentig. Na enkele experimenten begon ik met een site over processortechnologie (The CPU Site) enkele jaren later gevolgd door een Nederlandse versie over computertechnologie (Computer X). In dezelfde tijd begon ik naast reguliere werkzaamheden te schrijven voor bladen als PC-Active en Net Magazine. Na enkele jaren loondienst bij een tijdschriftenuitgeverij en een zakelijk TV programma begon ik eind 2004 fulltime voor mezelf, als zelfstandig ondernemer (wat ik deels al sinds 1999 was). Een bewuste keuze. Sindsdien werk ik voor een groot aantal publicaties, schrijf ik boeken en ontwikkel en onthoud ik enkele websites in eigen beheer (FotoVideo.nu, Lees.nl, Column X, PC naar Mac, etc.). Sinds begin 2014 voer ik opdrachten uit voor Tweakers. En sinds eind 2015 ben ik een eigen uitgeverij gestart.

Jeroen-zelfportret-hires

Zie ook het overzicht van mijn opdrachtgevers, mijn mediaoptredens en presentaties.

Voor meer informatie, neem contact met mij op via het contactformulier.